Waarom kiest men voor Kracht Internet Marketing?

21 december, 2019

Dé redenen dat men kiest voor Kracht Internet Marketing is de toegankelijkheid, kennis, resultaat en korte levertijd. Henk Haandrikman vertelde hier meer over in zijn 10-minuten presentatie op woensdagmorgen bij ZakenNet Hardenberg.

Met name werd de ‘loop’ naar zijn bedrijf in vogelvlucht verteld. Diverse bedrijven waar Henk voor gewerkt heeft kwamen aan bod. Zo heeft Henk gewerkt in een bedrijf in Noten en Zuidvruchten, diverse Sign bedrijven, een drukkerij en mediabureau. Hij heeft 6 jaar zelfstandig een reclamebureau gerund en diverse jaren is hij manager geweest van een Grafisch Productiebedrijf.

Aan ervaring in de reclame en marketing ontbreekt het niet bij Henk. Wat hem opviel, was dat men graag snel geholpen wil worden. De korte lijnen zijn van belang. Men kan hem daarom altijd bereiken. Zowel telefonisch, per mail of Whatsapp. Is hij even in gesprek en kun je hem daarom niet meteen spreken, dan belt hij snel weer terug. Men hoeft dus nooit lang te wachten. Dit is de basis van zijn solide bedrijf.

Ten slotte ziet men resultaat! Dit is ook terug te lezen in de positieve Google reviews die Henk ontvangt van zijn klanten.

“Het gaat goed!” Aldus Henk Haandrikman. Zijn bedrijf heeft in anderhalf jaar tijd een hele positieve naam opgebouwd. Hij krijgt wekelijks nieuwe aanvragen. Wat dus veel goeds belooft voor de toekomst.