Voor kwaliteits menu’s ga je naar Het Heemse

23 maart, 2017

Peter Wortelboer, die ons elke week verwelkomt in het Boomstamrestaurant, mocht woensdagmorgen wat meer vertellen over zichzelf en het bedrijf. Horeca zit de familie Wortelboer in het bloed. Als kind al ging Peter met zijn vader mee naar het werk, waar hij horeca-ervaring opdeed en waar hij steeds meer plezier in kreeg. Hij koos voor de hotelschool, deed ook nog andere opleidingen in IT en economie, en heeft uiteindelijk voor verschillende gerenommeerde bedrijven in de horeca gewerkt.

Juist toen ook zijn broer de hotelschool had doorlopen, kwam zijn vader met het idee iets als familie te starten. Om uiteindelijk bij dit bijzondere pand op deze goede locatie in Hardenberg terecht te komen! Aanvankelijk zetten zij het concept van de vorige eigenaar voort. Daarna hebben zij verschillende jaren buffetten verzorgd, maar daar komen ze nu toch weer van terug; goede kwaliteit menu’s, daarvoor ga je naar “Het Heemse”. Kijk maar op www.hetheemse.nl.

Tekstwerk: Keihart | Stevige tekst met hart voor uw zaak