Van onderwijskunde tot een stevig verhaal

30 mei, 2018

Voor een pakkende webtekst, bedrijfsbiografie, teksten voor een brochure of andere zakelijke teksten is Nanny Schutte van Keihart de ideale partner. In het verleden heeft Nanny onderwijskunde gestudeerd en is zij zich in 2009 gaan richten op duurzaamheid in het onderwijs. Diverse leermiddelen zijn door haar geschreven. De passie voor schrijven zat er al van jongs af aan in.

In 2015 heeft zij haar focus verlegd tot het maken van bedrijfsbiografieën en is zij als tekstschrijver haar eigen onderneming begonnen. Zij is haar hart gaan volgen, wat voor haar de wereld een stuk mooier maakt. Dit resulteerde in ‘stevige teksten met hart voor uw zaak’. Deze slogan onderstreept haar bedrijf ‘Keihart’ dan ook. De inspiratie van haar logo – een rots in een vorm van een hart – is ontstaan door haar fascinatie voor het IJslandse landschap.

Schrijven vindt Nanny leuker dan praten. Met een pen beschrijft ze de kern van elk verhaal. Bovendien kan zij als geen ander haar schrijfstijl aanpassen aan de doelgroep en het gewenste doel. Ten slotte heeft zij voorbeelden aan ZakenNet leden getoond die het verschil laten zien tussen een bestaande tekst en een pakkende herschreven tekst.

Wilt u meer weten ga dan naar www.keihart.nl