De Reestlandhoeve, de beste wijnproducent van Nederland

30 januari, 2020

Als Zakennet Hardenberg zijn wij heel trots om een bijzonder bedrijf in ons midden te hebben. Vorige week nam Bas Huisman ons in zijn 10-minuten-presentatie mee naar De Reestlandhoeve, de beste wijnproducent van Nederland.

“De Reestlandhoeve is een sterke loot aan de Nederlandse wijnrank en wordt al verscheidene jaren door kenners als een van de meest opvallende Nederlandse wijngaarden beschouwd.” Deze tekst staat sinds 2005 in onze folders en is anno 2020 nog steeds actueel, niet alleen qua bijzondere werkwijzen, maar ook om de kwaliteit.

De allereerste lichting Reestlander wijnen zijn direct opgenomen in het assortiment van de Librije (3 Michelin sterren!). Vandaag de dag hebben wij nog steeds een nauwe samenwerking met de dochteronderneming Brass Boer Thuis. In 2019 is de Reestlandhoeve, naast de flinke regen aan gouden, zilveren en bronzen medailles, verkozen tot Best National Producer of the Year – Netherlands, een award uitgereikt door de Austrian Wine Challenge te Wenen, s ’werelds grootste officiële wijnkeuring, waar jaarlijks een kleine 13.000 wijnen worden gekeurd van bijna 1.800 producenten uit 42 verschillende landen.
Ben je daarom op zoek naar een bijzondere wijn, van fantastische kwaliteit én van eigen bodem? Maak dan kennis met de Reestlander wijnen.