Chantal neemt ons mee in de wereld van Travel Counsellors

13 mei, 2019

Als zelfstandig reisagent is Chantal Doldersum aangesloten bij Travel Counsellors, een groeiende organisatie die dit jaar 25 jaar bestaat en inmiddels in 7 landen actief is. Travel Counsellors is in 2005 in Nederland van start gegaan.

Niet alleen de organisatie groeit, maar ook het netwerk groeit met Travel Counsellors mee. Zo kunnen zij een groot aanbod van touroperators inboeken, maar werken zij ook steeds meer samen met lokale agenten, specialisten en verkeersbureaus om nog meer maatwerk te leveren voor de klant.

Travel Counsellors is voor diverse garanties aangesloten bij de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds. Chantal vertelt dat er afgelopen jaar (sinds april 2018) 20 vliegmaatschappijen failliet zijn gegaan! Wanneer je een pakket boekt bij haar ben je echter verzekert van een alternatieve vlucht (indien mogelijk) of je krijgt de complete reissom terug. Wanneer consumenten online een los ticket boeken gelden deze verzekeringen niet.

Een van de redenen dat veel mensen zelf een reis boeken, is dat zij het leuk vinden om hier mee bezig te zijn. Natuurlijk kunnen zij ook dan bij Chantal terecht. Zij kijkt of alles ook daadwerkelijk goed loopt in de samengestelde reis en boekt het in met de voordelen en garanties die je hebt bij een pakket. Zo zijn klanten ook altijd zeker van hulp op het moment dat er problemen of calamiteiten zijn.

Vaak verwachten mensen dat een reis via Chantal een stuk duurder is dan het zelf online boeken. Chantal vertelt dat dit niet het geval is, zij boekt op een andere manier in dan wanneer consumenten zelf boeken. Om dit toe te lichten neemt zij ons mee in een boekingsverhaal van afgelopen jaar. Klanten hadden in een tijdschrift een scherpe aanbieding gezien, maar uiteindelijk waren zij voordeliger uit toen zij bij haar boekten.

De voordelen van Chantal en Travel Counsellors op een rij:

  • Je hebt altijd iemand achter de hand, zowel voor, tijdens als na je reis
  • Door aansluiting bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kan Travel Counsellors de nodige garanties bieden
  • Vind je het leuk om alles zelf uit te zoeken? Ook dan kan Chantal je goed helpen
  • Naast haar eigen kennis en ervaring heeft ze een grote achterban van collega‚Äôs in binnen- en buitenland.

Chantal helpt graag bij al je reiswensen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met haar op om meer te horen over de mogelijkheden. Ze neemt graag al je wensen met je door, dit kan telefonisch, per mail of natuurlijk met een persoonlijke afspraak. Kijk voor meer informatie over Chantal en over Travel Counsellors op: www.reisbureau-coevorden.nl