Boomstamrestaurant “Het Heemse” hoe het begon.

27 september, 2018

Onze gastheer René Wortelboer vertelde ons vanmorgen over Boomstamrestaurant “Het Heemse” en hoe het allemaal begon. Vader Wortelboer had een zalencentrum met kegelbaan en hoopte dat zoons Peter en René dat zouden overnemen.

Geen van beide zoons voelde daar echter iets voor, dus gingen ze op zoek naar een andere horecagelegenheid. Jaren zochten ze door heel het land, totdat ongeveer tien jaar geleden het Boomstamrestaurant in beeld kwam. Ze waren alledrie op slag verliefd! Vader Wortelboer is inmiddels met pensioen, Peter ‘doet’ de keuken en René het restaurant. Behalve lunches en diners kun je er ook terecht voor feesten en partijen, events, catering en arrangementen in samenwerking met andere bedrijven, zoals fietstochten. Alles is mogelijk, “Het Heemse” komt graag tegemoet aan uw specifieke wensen!

Tekstwerk: Keihart | Stevige tekst met hart voor uw zaak