Bizzky en de ‘Kunst van het zakelijk verleiden’

10 februari, 2020

Deze man is de nachtmerrie van elke fotograaf. Want eenmaal gepassioneerd aan het woord blijkt het vrijwel onmogelijk om een normale foto van hem te maken. En geloof me, vele fotografen hebben het geprobeerd. Tijdens de afgelopen 10-minuten-presentatie is het woord aan Ton sOoNs.

Zijn bedrijf is Bizzky: No-nonsense bedrijfscoaching voor ondernemers in het kleinbedrijf. In zijn unieke Soonsiaanse/ Bizzkyaanse-stijl brengt hij zijn handelswaar tot leven. Effectiever en leuker netwerken via de ‘Kunst van het zakelijk verleiden’ en de praktische aanpak om jouw visie, missie en strategie te ontwikkelen zijn niet alleen inspirerend maar ook belevenissen op zich. Ton’s coaching is de spiegel van de ziel van jou en jouw bedrijf. Met maar één doel: via de slimste route jouw onderneming en ondernemerschap versterken. Niet meer, zeker niet minder.

Zijn filosofie: (1) De coach is iemand die meer uit jou haalt dan jijzelf doet. (2) De traditionele coaching moet op de kop: het kan sneller, praktischer effectiever, goedkoper en duurzamer. Basta! Ton is onmiskenbaar gepassioneerd voor het vak en onmiskenbaar gedreven om jou als ondernemer te inspireren zodat jij maximale impact levert voor jouw klanten.